Shopping Cart

ΖΩΝΕΣ

Φιλτράρισμα προιόντων / τιμή


ΖΩΝΕΣ

ΖΩΝΕΣ

Αναβαθμίστε τα αξεσουάρ σας με γυναικείες ζώνες από δέρμα και ζώνες σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις από την DKStyle. Οι γυναικείες ζώνες αποτελούν μέρος των αξεσουάρ που πρέπει να έχετε. Προσθέστε αβίαστη γοητεία στα καθημερινά σας ντυσίματα με τη συλλογή μας με ζώνες. Επιλέξτε να κάνετε τολμηρές επιλογές με χρυσές ζώνες ή λεπτές απλές δερμάτινες ζώνες. Αυτό το ιδανικό αξεσουάρ στολισμένο με μια λάμψη λάμψης ενισχύει την casual εμφάνιση σας και οι βασικές μαύρες ζώνες για παντελόνια προσδίδουν πολυτέλεια στην επαγγελματική σας ένδυση.

Οι δερμάτινες ζώνες είναι απλά υπέροχες! Είναι προϊόν μιας περίπλοκης και λεπτής διαδικασίας για να δημιουργηθούν τέλεια αξεσουάρ μόδας για να φορέσετε. Οι γυναίκες έχουν εμμονή με τις ζώνες εδώ και πολύ καιρό, όπως και με τη δημιουργία νέων και μοναδικών στυλ, οπότε δεν θα είναι έκπληξη αν βρούμε άτομα με εκατοντάδες ζώνες στην ντουλάπα τους. Οι γυναίκες λατρεύουν τη συλλογή ζωνών και φαίνεται ότι έχουν μια ζώνη για κάθε είδους εκδήλωσης που παρακολουθούν, από επίσημη μέχρι βόλτα στην παραλία, γάμους, συναντήσεις, πρώτα ραντεβού έως συναντήσεις διαζυγίου.

Πόσες ζώνες πρέπει να έχω;

Αυτή είναι μια αρκετά δύσκολη και αστεία ερώτηση ταυτόχρονα. Πρώτον, είναι δύσκολο γιατί μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν μπορούν ποτέ να έχουν αρκετές ζώνες. Νομίζουν ότι η σημερινή τους συλλογή από δερμάτινες ζώνες στερείται συγκεκριμένου στυλ, τάσης ή μοτίβου. Έτσι, αγοράζουν όλο και περισσότερες. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης αστείο επειδή μπορείτε να φοράτε μόνο μία ζώνη κάθε φορά! Γιατί χρειάζεστε τόσες πολλές ζώνες, όταν το παντελόνι σας χρειάζεται σαφώς μόνο μία;

Η απάντηση είναι αρκετά απλή. Τουλάχιστον, χρειάζεστε τρεις ζώνες. Αυτές οι ζώνες θα πρέπει προφανώς να διαφέρουν στο στυλ, καθώς μπορείτε να έχετε όσες ζώνες του ίδιου σχεδίου θέλετε. Θα μιλήσουμε για το τι στυλ ζώνης πρέπει να έχετε. Αφήνουμε τον πραγματικό αριθμό ζώνης σε εσάς και ό,τι επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας.

Η ζώνη για το φόρεμα

Αυτός είναι ο τύπος ζώνης που πρέπει να φοράτε όταν ντύνεστε επίσημα. Ο χρυσός κανόνας εδώ είναι να συνδυάσεις τα παπούτσια σου με τη ζώνη σου. Αν σας αρέσει να φοράτε μαύρα παπούτσια, τότε αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς. Αλλά εάν είστε τύπος που φοράει παπούτσια σε έντονα χρώματα, τότε αυτό θα αποτελέσει πρόκληση. Η αντιστοίχιση της καφέ ζώνης σας με τα καφέ παπούτσια σας είναι must, οπότε θα ήταν σκόπιμο να έχετε μαζί σας τα παπούτσια σας όταν αγοράζετε την καφέ ζώνη σας.

Η casual ζώνη

Αυτός είναι ο τύπος ζώνης που έχει πολλές παραλλαγές. Ορισμένες ζώνες μπορούν ακόμα να θεωρηθούν επίσημες ζώνες, με την αγκράφα της ζώνης να κάνει τη διαφορά. Οι casual ζώνες δεν χρειάζεται να έχουν αυτή τη λαμπερή αγκράφα ή ένα ενιαίο σχήμα. Επιπλέον, ο ιμάντας ζώνης δίνει περισσότερη ελευθερία στις περιφερειακές ζώνες. Μερικές απλές ζώνες είναι κατασκευασμένες από λεπτότερα λουριά που υφαίνονται το ένα γύρω από το άλλο. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια πολύ ευέλικτη κατηγορία ζωνών και το να έχεις 2 έως 3 διαφορετικές στυλ casual ζώνες είναι εντάξει. Φυσικά, μπορείτε πάντα να έχετε περισσότερες.

Η υφασμάτινη ζώνη

Αυτό είναι το σημείο όπου γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον και δημιουργικό. Ρίξτε μια ματιά στις ζώνες σουέτ. είναι απλά υπέροχες. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε αυτές τις ζώνες, σε περίπτωση που θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Βρείτε ένα στυλ που σας αρέσει και προχωρήστε – επεκτείνετε τη συλλογή σας! Αυτοί οι τρεις τύποι ζωνών πρέπει πάντα να βρίσκονται στη συλλογή σας. Μπορείτε να έχετε μόλις 3 ή 30, το σημαντικό είναι ότι και οι τρεις αυτοί τύποι εκπροσωπούνται καλά.

Στη γυναικεία ντουλάπα, η ζώνη φαίνεται να είναι ένα από τα μη απαραίτητα αντικείμενα. Τα περισσότερα παντελόνια, φούστες και φορέματα που φοράμε στις μέρες μας παραμένουν στη θέση τους – στους γοφούς ή τη μέση μας – από μόνα τους, χωρίς την πραγματική ανάγκη ζώνης. Μια ζώνη σπάνια έχει έναν πραγματικά πρακτικό σκοπό και ίσως για αυτόν τον λόγο, πολλές γυναίκες δεν φορούν ποτέ καθόλου ζώνες.

Αλλά ορισμένοι τύποι ρούχων απαιτούν ζώνη. Πρέπει να φοριούνται με ζώνες και φαίνονται καλύτερα όταν φοριούνται με μία. Αυτή η φαινομενικά μικρή λεπτομέρεια ολοκληρώνει ένα ντύσιμο και το κάνει να φαίνεται πιο τελειωμένο. Μια ζώνη είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί είτε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εμφάνισής σας, είτε να τονίσει το στυλ.

1. Οι ορατές θηλιές ζώνης απαιτούν ζώνη

Εάν ένα ρούχο έχει θηλιές ζώνης και είναι ορατές ένα ρούχο, χρειάζεστε μια ζώνη. Πολλά παντελόνια, τζιν, κάποιες φούστες και φορέματα έχουν θηλιές για ζώνη. Είναι εκεί για κάποιο λόγο, δηλαδή προορίζονται να φορεθούν με ζώνη. Παρόλο που μπορεί να μην χρειάζεστε ζώνη για να παραμείνει το παντελόνι ή η φούστα σας στη θέση τους, μια ζώνη πρέπει να φοριέται όταν οι θηλιές της ζώνης δεν είναι πλήρως καλυμμένες. Ένα κομμάτι ρούχου με θηλιές ζώνης που φοριέται χωρίς ζώνη φαίνεται συχνά περίεργο και σαν να λείπει κάτι. Κάποια παντελόνια συνοδεύονται από ζώνη από το ίδιο ύφασμα με το ίδιο το παντελόνι. Αν δεν υπήρχε ζώνη, θα φαινόταν ότι αυτή που το φοράει ξέχασε κάτι στο σπίτι. Οι θηλιές ζώνης είναι αρκετά μεγάλες σε αυτή την περίπτωση, γεγονός που τονίζει το αποτέλεσμα, αλλά η ίδια αρχή ισχύει για κάθε παντελόνι με θηλιές ζώνης.

Εάν η γραμμή της μέσης του παντελονιού ή της φούστας σας είναι σαφώς ορατή, όπως όταν είναι φορεμένη από μέσα η μπλούζα ή το πουκάμισό σας, το να μην φοράτε ζώνη κάνει το ντύσιμο να φαίνεται ημιτελές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για επαγγελματικά, casual και επίσημα στυλ. Η προσθήκη μιας ζώνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στο ντύσιμο σας μια τελευταία πινελιά. Στην περίπτωση παντελονιών από υφαντό ύφασμα, η προσθήκη μιας κομψής ζώνης τονίζει το στυλ αυτού που φοράτε. Και μπορείτε να αλλάξετε τις ζώνες σας για να τις συνδυάσετε με τα παπούτσια ή την τσάντα σας  ή να κάνετε αντίθεση, κάτι που σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία.

Εάν ένα ντύσιμο είναι πολύ μινιμαλιστικό και απλό, με λίγα χρώματα, μοτίβα ή σχεδόν αξεσουάρ, το να φοράς μια ζώνη βοηθά στο να φαίνεται το ντύσιμο πιο ολοκληρωμένο. Αυτό απεικονίζεται στις παρακάτω εικόνες. Ο απλός συνδυασμός τζιν και λευκού βαμβακερού πουκάμισου στα φαίνεται μάλλον βαρετός, αλλά μπορεί να αναβαθμιστεί με μια fashion ζώνη.

Η ζώνη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε τον χαρακτήρα των ρούχων σας και να συνδέσετε όλα τα μέρη αυτού που φοράτε σε ένα συνεκτικό style. Χρησιμοποιήστε το χρώμα και το στυλ της ζώνης ως εργαλεία σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα του να φοράτε ζώνη όταν υπάρχουν θηλιές ζώνης είναι η δυνατότητα να ταιριάξετε το παντελόνι, τη φούστα ή ένα φόρεμά σας ακόμα πιο κοντά στο σώμα σας, εάν το επιθυμείτε.

Όταν ένα ρούχο είναι χαλαρό γύρω από τη μέση, φορώντας μια ζώνη ανάλογα θα κάνει το ρούχο να φαίνεται ελαφρώς πιο εφαρμοστό. Επίσης, ορισμένα παντελόνια, ειδικά αυτά από βαμβάκι ή λινό, μπορεί να απλώνονται ελαφρώς κατά τη χρήση. Ένα ζευγάρι που ήταν τέλεια κολλημένο στη μέση σας αμέσως μετά το πλύσιμο των ρούχων μπορεί να γλιστρήσει στους γοφούς σας προς το τέλος της ημέρας. Μια ζώνη μπορεί να σας βοηθήσει να το διορθώσετε αμέσως και να διασφαλίσετε ότι η μέση είναι εκεί που υποτίθεται ότι πρέπει είναι.

2. Δεν απαιτείται ζώνη εάν οι θηλιές δεν είναι ορατές

Εάν οι θηλιές της ζώνης δεν είναι ορατές στο ντύσιμό σας, μια ζώνη δεν είναι απαραίτητη. Θα έλεγα μάλιστα ότι δεν είναι σκόπιμο. Ο λόγος είναι ότι μια ζώνη που φοριέται κάτω από την κορυφή θα δημιουργήσει περιττό όγκο γύρω από τη μέση του παντελονιού ή της φούστας σας. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο χοντρό και σφιχτό είναι το ύφασμα του παντελονιού σας και όσο πιο εφαρμοστή είναι η κορυφή σας, τόσο πιο δυνατό θα είναι αυτό το αποτέλεσμα. Τα τζιν σε συνδυασμό με ένα πουλόβερ είναι το πιο διαβόητο παράδειγμα. Για να αποφύγετε τη μέση σας να φαίνεται ένα μέγεθος μεγαλύτερο, απλά παραλείψτε τη ζώνη. Εκτός αν το χρειάζεστε για να κρατήσετε το παντελόνι ή τη φούστα σας στη θέση τους.

3. Χωρίς θηλιές ζώνης μια ζώνη είναι προαιρετική

Εάν ένα ρούχο δεν έχει θηλιές ζώνης, προφανώς δεν χρειάζεται ζώνη. Μπορείτε όμως να φορέσετε μια για άλλους λόγους. Νομίζω ότι η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι ένα φόρεμα που συνδυάζεται με μια ζώνη στη μέση. Εάν θέλετε να τονίσετε επιπλέον τη μέση σας, μπορείτε να προσθέσετε μια ζώνη, ακόμη και αν δεν υπάρχουν θηλιές ζώνης.

Απλά ρούχα με θηλιές ζώνης: η ζώνη είναι προαιρετική

Μια ζώνη είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ για να φορέσετε με τα casual παντελόνια, τα τζιν σας και πολλά είδη casual ρούχων. Αλλά μερικές φορές, μια ζώνη μπορεί να φαίνεται υπερβολική. Συγκεκριμένα, τα ελαφριά, καλοκαιρινά casual ρούχα δεν ταιριάζουν πάντα τόσο καλά με μια ζώνη. Τα σορτς είναι ένα από αυτά τα ρούχα. Συχνά φαίνονται εξίσου καλά, ή ακόμα καλύτερα χωρίς ζώνη. Είναι συχνά θέμα του τύπου της ζώνης. Μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη μπορεί να κυριαρχήσει και να καταπιεί το σορτς, ενώ μια λεπτή δερμάτινη ζώνη θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα. Διαφορετικά, μπορείτε να παραλείψετε εντελώς τη ζώνη.

Πώς να επιλέξω την κατάλληλη ζώνη για μένα;

Υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας καλής ζώνης: η σύνθεση, η εφαρμογή και το μέγεθος της ζώνης και τέλος, το στυλ.

Σύνθεση

Το δέρμα είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο υλικό για ζώνες, τόσο κομψές όσο και αυτές με πιο casual χαρακτήρα. Εννοούμε είναι πραγματικό δέρμα, όχι vegan δέρμα, οικολογικό δέρμα, ανακυκλωμένο δέρμα ή οποιαδήποτε περίεργη εφεύρεση του είδους. Και προφανώς, τίποτα συνθετικό. Το δέρμα είναι ισχυρό, ανθεκτικό, αριστοκρατικό και κομψό. Οι καλές δερμάτινες ζώνες γίνονται ακόμα καλύτερες με την πάροδο του χρόνου, καθώς το δέρμα μαλακώνει με τη φθορά. Μια καλή ζώνη θα σας βολέψει χρόνια. Ωστόσο, το δέρμα μπορεί να είναι διαφορετικής ποιότητας. Συνήθως, τα φθηνά δερμάτινα μαζικά χημικά μαυρισμένα είναι χαμηλότερης ποιότητας. Ελέγξτε λοιπόν τον τόπο προέλευσης και τυχόν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής της ζώνης.

Εφαρμογή και μέγεθος

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό μιας ζώνης όταν πρόκειται για εφαρμογή είναι το μήκος της. Το μήκος μιας ζώνης είναι κατάλληλο για εσάς όταν το τέλος του ιμάντα τελειώσει μεταξύ του βρόχου ιμάντα που βρίσκεται πιο κοντά στην αγκράφα του ιμάντα και της επόμενης αγκράφας. Δεν πρέπει να είναι μακρύτερο ή συντομότερο από αυτό. Μια ζώνη έχει σωστό μήκος όταν τελειώνει λίγα εκατοστά πίσω από τον πρώτο βρόχο ζώνης, ο οποίος είναι τέλειος. Εάν φοράτε μια ζώνη με ένα ρούχο χωρίς θηλιές ζώνης, το μήκος της ζώνης δεν πρέπει να σας επιτρέπει να τυλίγετε τον εαυτό σας γύρω από αυτό, έτσι ώστε το άκρο της ζώνης να φαίνεται στην πλάτη σας.

Τα μεγέθη των ζωνών κυμαίνονται από περίπου 65 εκ. και άνω, συνήθως με διαφορά 5 εκ. μεταξύ των μεγεθών. Το μέγεθος της ζώνης είναι συνήθως ίσο με το μήκος μεταξύ του άκρου της αγκράφας και της μεσαίας οπής του ιμάντα. Έτσι, το μέγεθος της ζώνης πρέπει να είναι παρόμοιο είτε με το μέτρο της μέσης σας, είτε ακόμα καλύτερα, με τη μέση του παντελονιού, τη φούστα ή ένα φόρεμα με το οποίο σχεδιάζετε να φορέσετε τη ζώνη. Αν σκοπεύετε να φορέσετε τη ζώνη με διαφορετικά είδη ρούχων, χρησιμοποιήστε το στοιχείο του οποίου η μέση είναι χαμηλότερη ως σημείο αναφοράς. Φυσικά, είναι πάντα καλύτερο να δοκιμάζετε τη ζώνη με τα ρούχα με τα οποία σκοπεύετε να την φορέσετε, πριν κάνετε την αγορά, επειδή τα μεγέθη δεν είναι πάντα αληθινά.

Ορισμένες ζώνες μπορούν να μικρύνουν, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος να προχωρήσετε εάν το μικρότερο διαθέσιμο μέγεθος είναι πολύ μεγάλο για εσάς. Σε τέτοιες ζώνες, η αγκράφα είναι προσαρτημένη στο δέρμα με μια μικρή μεταλλική βίδα, η οποία συγκρατεί το πάνω και το πίσω μέρος του δέρματος μαζί γύρω από την αγκράφα.

Στυλ

Ο τύπος της ζώνης που θα επιλέξετε πρέπει να είναι συνεπής με τον τρόπο ζωής σας και τους ενδυματολογικούς κανόνες που ντύνετε σύμφωνα. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο απλή είναι μια ζώνη, τόσο πιο κομψή φαίνεται. Εκφράστε την προσωπικότητά σας και καλέστε το ντύσιμό σας με ένα έντονο, τυπωμένο λουρί ή μια ξεχωριστή ζώνη αλυσίδας από την DKStyle. Οι κλασικές δερμάτινες ζώνες αποτελούν υπέροχα καθημερινά κομμάτια και δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και παίξτε με τους δικούς σας κανόνες.

 

Call Now Button