Οδηγός Μεγεθών

 

Όταν κάνετε τις μετρήσεις σας με βάση τον οδηγό μεγεθών από το DKStyle, να χρησιμοποιείτε πάντα μια υφασμάτινη μεζούρα. Για πιο ακριβή αποτελέσματα, ζητήστε από κάποιον άλλο να σας μετρήσει. Επίσης, φροντίστε η μεζούρα να κρατιέται σφιχτά και σταθερά στο σώμα σας και να είναι πάντα παράλληλη με το πάτωμα για τις μετρήσεις στην περιφέρεια.

Θυμηθείτε να φοράτε σωστά εσώρουχα. Εάν φοράτε ειδικό σουτιέν στήριξης, οι μετρήσεις σας θα πρέπει να γίνονται με αυτό το σουτιέν.

Ώμοι

Μετρήστε την πλάτη από τη γωνία του ενός ώμου μέχρι τη γωνία του άλλου ώμου. Για αυτή τη μέτρηση, προτείνω να μετρήσετε ένα σακάκι που έχετε ήδη και να ταιριάζει σωστά. Τοποθετώντας το σακάκι επίπεδο, μετρήστε από τη ραφή ώμου σε ραφή ώμου.

Μπούστο

Μετρήστε γύρω από το πιο γεμάτο μέρος του μπούστου. Αυτή η μέτρηση λαμβάνεται πάνω από τη ζώνη του σουτιέν σας και μπορεί να μην είναι ίδια με το μέγεθος του σουτιέν σας.

Μέση

Μετρήστε το μικρότερο μέρος της μέσης. Η μέση βρίσκεται κάτω από το θώρακα και συνήθως πάνω από την κοιλιά. Μην κάνετε αυτή τη μέτρηση γύρω από τη ζώνη των ρούχων σας.

Γοφοί

Η μέτρηση του ισχίου γίνεται στο πιο φαρδύ μέρος των γοφών. Μην κάνετε αυτή τη μέτρηση γύρω από τη ζώνη των ρούχων σας ή στο σημείο που πέφτουν τα χέρια σας όταν βάζετε τα χέρια σας στους γοφούς σας.

Μανίκια

Με το ένα χέρι κάτω σε ελαφριά γωνία, ξεκινήστε από τη γωνία του ώμου και μετρήστε μέχρι εκεί που θέλετε να τελειώνει το μανίκι σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πουκάμισο που σας ταιριάζει γάντι. Απλώς τοποθετήστε το επίπεδο και μετρήστε από τη ραφή του ώμου μέχρι το τέλος της περιχειρίδας.

Αν δεν έχετε υφασμάτινη μεζούρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι σπάγκου ή υφάσματος που δεν είναι ελαστικό. Απλώς σημειώστε πού είναι οι μετρήσεις σας και στη συνέχεια μετρήστε αυτό το μήκος με μια μεταλλική μεζούρα, χάρακα ή άλλο αντικείμενο (ένα κομμάτι χαρτί, ένα χαρτονόμισμα κ.λπ.).