Πολιτική Επιστροφών

Σχετικά με τις επιστροφές από το eshop DKstyle.

Η επιστροφή γίνεται δεκτή μέχρι και 1 εβδομάδα από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με την οποία το παραλάβατε.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται!

Ακόμη πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:

  • Το ρούχο δεν θα πρέπει να έχει φορεθεί
  • Δεν θα πρέπει να έχει πλυθεί
  • Και θα πρέπει να επιστραφεί με το καρτελάκι του πάνω.

Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εξετάσουμε ότι είναι σε ακέραιη κατάσταση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για  αντικατάσταση.

Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη και τη φόρμα επιστροφής, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή, χωρίς εξαιρέσεις. Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, λείπουν καρτελάκια κ.ο.κ).
Η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις Επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Για τις αλλαγές μπορείς να στείλεις αντίγραφο της απόδειξής σου.

Εφόσον επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σου, έχετε την δυνατότητα να την επιστρέψετε εύκολα στην αρχική συσκευασία εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας, ακολουθώντας την διαδικασία επιστροφής. Τα προς επιστροφή προϊόντα ταχυδρομούνται με δική σας ευθύνη, οπότε συστήνουμε να είναι καλά συσκευασμένα σε σφραγισμένο δέμα.
Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Δώρα και δωροεπιταγές απο το dkstyle.gr

Τα δώρα και τις δωρο-επιταγές που κερδίζετε από διαγωνισμό θα πρέπει να τα εξαργυρώνετε εντός 7 ημερών αλλιώς χάνονται!

 

Στα δώρα που αντιστοιχούν στις ζώνες και στις τσάντες δεν συμπεριλαμβάνονται:

Α) ζώνες με στρας
Β) χειροποίητες τσάντες

Επίσης δεν μπορούν να λάβουν δεύτερο δώρο παραγγελίες με ίδιο:

  • Ονοματεπώνυμο αποστολέα
  • Διεύθυνση αποστολέα
  • Τηλέφωνο αποστολέα

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.