Shopping Cart

Black Friday

black-friday

Black Friday 2021

Η Black Friday είναι προ των πυλών και στην DKStyle θα βρείτε ασύλληπτες προσφορές σε όλα τα γυναικεία ρούχα. Η Black Friday 2020 παρήλθε και όπως πιθανότατα γνωρίζετε, ήταν ένα επικό γεγονός, που ανήκει στις καλύτερες προσφορές της χρονιάς. Το αποτέλεσμα για πολλούς ήταν μια επιτυχημένη περίοδος αγορών που οδήγησε σε μια φρενίτιδα ενθουσιασμού λίγο πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αυτή την ημέρα φέτος ακόμα πιο αξέχαστη. Έτσι, φροντίστε να σημειώσετε την 26 Νοεμβρίου στο ημερολόγιό σας για την έκπτωση της Black Friday 2021.

Οι προσφορές της Black Friday απέχουν επίσημα λιγότερο από δύο μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι έρχονται απίστευτες πωλήσεις από όλους τους αγαπημένους σας λιανοπωλητές σε τεχνολογία, ρούχα, συσκευές, παιχνίδια και πολλά άλλα. Για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε την έκπτωση των ονείρων σας, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επερχόμενη έκπτωση Black Friday του 2021.

Η Black Friday έρχεται γρήγορα και είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι εάν σκοπεύετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις γνήσιες εκπτώσεις. Η Black Friday 2021 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου φέτος και η Cyber ​​Monday 2021 θα πραγματοποιηθεί τρεις ημέρες αργότερα, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Κάθε χρόνο, η πώληση στα τέλη Νοεμβρίου φαίνεται να γίνεται μόνο μεγαλύτερη και μεγαλύτερη, με όλο και περισσότερους λιανοπωλητές να συμμετέχουν στη δράση και να μειώνουν τις τιμές. Η περσινή Μαύρη Παρασκευή δεν ήταν εξαίρεση, με έναν εκπληκτικά υψηλό αριθμό ανθρώπων να κάνουν τις αγορές τους στο διαδίκτυο λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών της πανδημίας. Παραδοσιακά, η Μαύρη Παρασκευή επικεντρώθηκε σε είδη υψηλής τεχνολογίας, αλλά έχουμε βρει σχεδόν κάθε τελευταία κατηγορία του προϊόντος που πωλείται τα τελευταία χρόνια.

Πότε είναι η Black Friday 2021;

Η Black Friday θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου φέτος, αλλά μπορείτε να περιμένετε ότι οι τιμές θα πέσουν πολύ νωρίτερα. Πέρυσι, είδαμε τα καταστήματα να ξεκινούν τις πωλήσεις τους στις αρχές του μήνα, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν το όλο πράγμα πρέπει να μετονομαστεί σε Black November για λόγους ακρίβειας. Πέρυσι, οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν τις πωλήσεις της Black Friday νωρίτερα από ποτέ για να δημιουργήσουν μια ασφαλέστερη εμπειρία αγορών και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις στην αποστολή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τις συνθήκες γύρω από τη φετινή πώληση, αλλά θα πρέπει να δούμε τις προσφορές της Black Friday να ξεκινούν στα τέλη Οκτωβρίου. Αυτά τα πρώτα κύματα προσφορών είναι συχνά απλά teasers πριν ξεκινήσουν οι πιο καυτές εκπτώσεις την ίδια την ημέρα ή λίγο πριν. Ακολουθεί η Cyber ​​Monday, η οποία πραγματοποιείται φέτος στις 29 Νοεμβρίου.

Παραδοσιακά, η Cyber ​​Monday ήταν πάντα μια εκδήλωση μόνο μέσω διαδικτύου έναντι των εκπτώσεων της Black Friday που γίνονταν στα φυσικά καταστήματα. Ωστόσο, αυτή είναι μια ελαφρώς παλιομοδίτικη άποψη. Τον τελευταίο καιρό, οι διαδικτυακές αγορές έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ που έχουν γίνει ο κανόνας, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μικρή πρακτική διαφορά μεταξύ της Black Friday και της Cyber ​​Monday. Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά υπάρχουν νέες εκπτώσεις το Σαββατοκύριακο μεταξύ των δύο ημερομηνιών, αλλά πολλές εκπτώσεις Black Friday συνεχίζουν να τρέχουν την εβδομάδα που ξεκινά με την Cyber ​​Monday.

Ποια είναι η ιστορία της Black Friday;

Η Black Friday είναι μια παράδοση αγορών στις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες πραγματοποιείται πάντα την επόμενη ημέρα των Ευχαριστιών. Στην Ελλάδα πραγματοποιείται εδώ και μερικά χρόνια και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποκτήσει δημοτικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και γενικότερα στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια μετατράπηκε σε ένα σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο πωλήσεων, σχεδόν λιγότερα από 10 χρόνια. Τώρα, όμως, είναι πραγματικά σπάνιο να βρείτε καταστήματα που δεν συμμετέχουν στη δράση προσφορών στο τέλος Νοεμβρίου.

Η πολύ πρώιμη χρήση της φράσης Black Friday χρονολογείται στο 1869 και δεν είχε καμία σχέση με τα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Wasταν η μέρα που η πτώση των τιμών του χρυσού προκάλεσε την κατάρρευση της αγοράς, οι επιπτώσεις της οποίας ήταν αισθητές στην αμερικανική οικονομία για χρόνια. Μια πιο ακριβής εξήγηση του όρου χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, όταν αστυνομικοί στη Φιλαδέλφεια άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτή τη φράση για να περιγράψουν το χάος που προέκυψε όταν μεγάλος αριθμός τουριστικών προαστίων ήρθε στην πόλη για να ξεκινήσει τις αγορές των διακοπών του.

Είναι πραγματικές οι προσφορές της Black Friday;

Ναι, στην πραγματικότητα, συνήθως στις πωλήσεις της Black Friday θα βρείτε τις πιο καυτές εκπτώσεις όλο το χρόνο. Αυτή τη στιγμή του έτους θα δείτε τους λιανοπωλητές στις πιο ανταγωνιστικές τους τιμές, να ρίχνουν τις τιμές όσο το δυνατόν χαμηλότερα για να ξεπεράσου τους αντιπάλους τους.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένα αρκετά μικρό υλικό πλήρωσης μαζί με τον δολοφόνο: δεν είναι κάθε προσφορά που θα βρείτε κατά τη διάρκεια των πωλήσεων της Black Friday. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον διαχωρισμό της ήρας από το σιτάρι. Κατά γενικό κανόνα, μην βασίζεστε στην έμπνευση αν ψάχνετε για χριστουγεννιάτικα δώρα κατά τη διάρκεια της Black Friday.

Φυσικά, μπορεί να βρείτε ένα δώρο έκπληξη, αλλά θυμηθείτε ότι τα καταστήματα ξέρουν πολύ καλά πως να σας πείσουν ότι μόλις βρήκατε την προσφορά του αιώνα. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας κάποια στιγμή φέτος και δεν σας πειράζει να περιμένετε μέχρι τον Νοέμβριο, η αναμονή μέχρι τότε δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά μην εναποθέτετε όλες τις ελπίδες σας σε ένα στοιχείο. Είναι καλύτερο να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών.

Αυτή η ημέρα του χρόνου πλησιάζει και σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε τις νέες τάσεις της σεζόν, καθώς διαθέτουμε όλα τα νέα trends και γενικά μεγάλη ποικιλία. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, DKStyle.gr, σας εγγυώμαστε πως θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε όλα τα γυναικεία ρούχα!

Call Now Button
Shares