Shopping Cart
ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας

10 λόγοι για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας άμεσα

Όλες μας, κάποια στιγμή στη ζωή μας, είχαμε εκείνο το αγαπημένο χιλιοφορεμένο πουκάμισο ή πουλόβερ, του οποίου η εικόνα του μας έφερνε πολλές αναμνήσεις και με το βλέμμα μας το προσπερνούσε ή ίσως ένα ζευγάρι παπούτσια του οποίου τις τρύπες και τα σκισίματα τα έχουμε ράψει και καλύψει πάρα πολλές φορές.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, ο αποχωρισμός από τα ρούχα μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή και χρειάζεστε απελπιστικά ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας.

Διαβάστε για τους δέκα κορυφαίους λόγους που το DKStyle σας ετοίμασε και δείχνουν ότι χρειάζονται σοβαρά να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας!

1. Γεμάτη ντουλάπα αλλά τίποτα να φορέσετε!

Είστε κάποια που, παρά τη γεμάτη ντουλάπα της με ρούχα, περνάτε πάνω από μισή ώρα αγωνιζόμενη για τη σωστή επιλογή ρούχων που θα πρέπει να φορέσετε; Αν αυτό ακούγεται αρκετά οικείο ή αν παρουσιάζει την καθημερινότητα σας τότε μπορεί να χρειάζεστε άμεσα νέα ρούχα.

Έχετε κάνει το μακιγιάζ σας, έχετε χτενίσει τα μαλλιά σας, απλά πρέπει να επιλέξετε το τέλειο outfit. Αναζητάτε στην γκαρνταρόμπα σας το ιδανικό σύνολο αλλά εξακολουθείτε να μην δεν έχετε τίποτα να φορέσετε! Κανείς δεν έχει χρόνο για τέτοιους είδους προβληματισμούς κάθε φορά που θέλει να βγει από το σπίτι του! Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε την γκαρνταρόμπα σας μια και καλή.

Ξεκινήστε, ίσως, με το ξεκαθάρισμα και καθάρισμα των συρταριών και της ντουλάπες σας και να εστιάσετε στην αγορά νέων ρούχων και αξεσουάρ που θα είναι ευέλικτα και καλής ποιότητας! Ο καθαρισμός της ντουλάπας σας δεν χρειάζεται να είναι κάτι κακό, στην πραγματικότητα, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δωρίσετε ρούχα που μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν πια.

2. Τα περισσότερα ρούχα σας είναι δώρα

Εάν βασίζεστε αυστηρά στα Χριστούγεννα και τα γενέθλιά σας για το επόμενο τζιν σας, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε αυτήν τη μέθοδο απόκτησης νέων ρούχων. Ενώ τα ρούχα είναι πάντα ένα βολικό δώρο που μπορούν να μας κάνουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είναι σημαντικό τα ρούχα που καταλαμβάνουν το χώρο στην ντουλάπα σας να επιλέγονται σε ένα μεγάλο βαθμό από εμάς.

Διαφορετικά, τα ρούχα σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τελικά θα ξεχαστούν όπως όλα τα υπόλοιπα, κολλημένα στα βάθη κάποιου μοναχικού συρταριού.

ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας

3. Η ντουλάπα σας σας αναστατώνει με άσχημο τρόπο

Εάν η ντουλάπα σας φέρνει περισσότερη θλίψη παρά ευτυχία, πάρτε το ως ένδειξη μιας απελπιστικής ανάγκης για αλλαγή. Τα ρούχα σας θα πρέπει να σας ενθουσιάζουν, καθώς είναι μία από τις πολλές μεγάλες μορφές έκφρασης που έχουμε στη διάθεσή μας.

Μην συμβιβάζεστε με ρούχα που σας κάνουν να νοιώθετε μόνο άνετα, προσπαθήστε να αποκτήσετε ρούχα που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε τόσο ως ο εαυτό σας όσο και ότι είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές δυσκολίες ή κοινωνικές υποχρεώσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

4. Σας λείπουν τα βασικά κομμάτια

Αυτό μπορεί να μην είναι μια προφανής υπόδειξη, αλλά αν η γκαρνταρόμπα σας στερείται τα βασικά είδη ρούχων, τότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε για μικρή ή ακόμα και μεγάλη αλλαγή στο περιεχόμενο της.

Λοιπόν, ποια είναι αυτά τα βασικά για τα οποία μιλάμε; Ένα μικρό μαύρο φόρεμα, ένα καλό κοστούμι, ένα μαύρο τζιν, ένα μπλέιζερ, όλα αυτά είναι παραδείγματα κλασικών κομματιών που αντέχουν στο χρόνο και το πιο σημαντικό, δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα.

Τώρα, τα τζιν δεν χρειάζεται να είναι μαύρα, ένα καλό τζιν παντελόνι θα είναι πάντα βολικό και είναι κατάλληλο για το συνδυάσετε με οτιδήποτε. Με αυτά τα απαραίτητα στη διάθεσή σας, θα βρεθείτε να αγχώνεστε λιγότερο όταν ετοιμάζεστε για κάθε περίσταση.

5. Πότε ψωνίσατε τελευταία φορά;

Εάν αυτή είναι μια ερώτηση που έχετε αρχίσει να κάνετε στον εαυτό σας, τότε σκεφτείτε την ως άλλη μια κόκκινη σημαία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας σκαλίζοντας ρούχα, αλλά θα πρέπει να είναι κάτι που κάνετε σε κάπως πιο τακτική βάση.

Δεν θέλετε να είστε εκείνο το άτομο που μπαίνει σε ένα κατάστημα ρούχων και είναι σαν να έχει βρεθεί σε μια ξένη χώρα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το τρέχον μέγεθός σας, ποιο στυλ σας αντιπροσωπεύει και σας κολακεύει  και να έχετε μια γενική ιδέα για τη συνολική εικόνα σας.

Εάν προς το παρόν δεν το κάνετε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλώς φροντίστε να έχετε μαζί σας έναν καλό φίλο στα ψώνια και να διασκεδάσετε πειραματιζόμενοι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνεχίσετε να βρίσκετε, καθώς και να επανεφεύρετε τον εαυτό σας και τις επιλογές σας στη μόδας.

6. Φοράτε για πολλά χρόνια τα ίδια ρούχα

Είμαστε βέβαιοι ότι είμαστε όλοι ένοχοι για αυτό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, άλλωστε, είναι φυσικό να έχετε κάποια ρούχα στην ντουλάπα σας που προτιμάτε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα, αλλά το κλειδί είναι να γνωρίζετε πότε έχετε ξεπεράσει το όριο.

Εάν φοράτε το αγαπημένο σας πουλόβερ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, μπορεί να σας προτείνουμε, ίσως, να μην το κάνετε.

Δεν χρειάζεται να είστε στο έλεος μόνο ενός αγαπημένου ρούχου, εάν θέλετε να βελτιώσετε το στιλ και την γκαρνταρόμπα σας, τότε είναι απαραίτητο να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε κάποια ευελιξία.

Δεν θα θέλετε να σας αναγνωρίζουν επειδή φοράτε τα ίδια ρούχα, σίγουρα θα θέλετε να σας προσέχουν για όλα τα διαφορετικά, εκπληκτικά ρούχα που φοράτε!

7. Ίδια ρούχα σε διαφορετικά χρώματα

Αυτή είναι μια κοινή παγίδα στην οποία πέφτουν πολλοί αγοραστές, βρίσκετε αυτό το τέλειο πουκάμισο και στη συνέχεια αγοράζετε το ίδιο πουκάμισο σε κάθε χρώμα που υπάρχει!

Αυτό όμως είναι ένα μεγάλο προειδοποιητικό σημάδι που πρέπει να σας ταρακουνήσει λίγο! Έχετε καταλήξει να αγοράζετε τα ίδια ρούχα αλλά σε διαφορετικά χρώματα! Σας αρέσει το στυλ σε κάποιο ρούχο αλλά δοκιμάστε άλλα σε παρόμοια στυλ, μερικά με λίγη επιπλέον προσθήκη λεπτομέρειας, έτσι ώστε η ντουλάπα σας να μην είναι γεμάτη από τα ίδια ρούχα!

ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας

8. Δανείζεστε συνέχεια ρούχα;

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ψάχνεις τη γκαρνταρόμπα σου και να μην μπορείς να βρεις τίποτα για να φορέσεις, με αποτέλεσμα να αναζητάς ρούχα στην ντουλάπα των φίλων σου!

Θέλετε την ντουλάπα που όλοι οι φίλοι σας βρίσκουν αρκετά εκπληκτική για να κοιτάξουν και να δανειστούν τα ρούχα σας; Δώστε το παράδειγμα!

9. Έχετε περισσότερες πιτζάμες από οποιαδήποτε άλλο είδος ένδυσης;

Όλοι αγαπούν τις πιτζάμες. Τα καλύτερα ρούχα για να καθίσετε και να χαλαρώσετε, το απόλυτο υλικό άνεσης! Αλλά δεν μπορείς να βγαίνεις δημόσια με τα pj’s, οι πιτζάμες σου δεν αναβαθμίζουν ένα outfit, ακόμα και αν πολλές το θεωρούν ένα fashion statement !

Έτσι, αν έχετε περισσότερα ρούχα στο συρτάρι με τις πιτζάμες σας από ό,τι στην ντουλάπα σας, πρέπει να το τακτοποιήσετε το θέμα άμεσα!

10. Έχεις ακόμα ρούχα που φορούσες όταν ήσουν 13

Οι ντουλάπες και τα συρτάρια μας δεν πρέπει να είναι ακόμα γεμάτα με ρούχα που φορούσαμε στο γυμνάσιο. Αν είναι, ρίξτε τα όλα έξω, κάθε κομμάτι. Ενώ καταλαβαίνουμε τις ακαταμάχητες δυνάμεις του συναισθηματισμού που σας διακατέχουν τέτοιες στιγμές, είναι επίσης σημαντικό να έχετε άφθονο χώρο για ρούχα που αντικατοπτρίζουν το άτομο που είστε σήμερα.

Εάν πρέπει, κρατήστε ένα ή δύο μπλουζάκια και στη συνέχεια απομακρύνετε ή δωρίστε τα υπόλοιπα.

Γιατί να επιλέξετε την DKStyle.gr;

Λοιπόν, ελπίζουμε ότι δεν τσεκάρατε όλους αυτούς τους λόγους, αλλά αν διαπιστώσετε ότι σας αντιπροσωπεύουν οι περισσότεροι, τότε είναι καιρός να επιλέξτε τα νέα σας outfit μέσα από την μεγάλη συλλογή ρούχων που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας πρέπει να είναι διασκεδαστική και γεμάτη πειραματισμούς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button
Shares